Vetafscheider horeca – Voor kleine en grote keukens

Bent u een ondernemer in de horeca en zoekt u een vetafscheider horeca voor uw restaurant of café? Vetafscheiders zijn verplicht in de horeca en moeten aan bepaalde regels voldoen. De vetafscheiders van GreaseShield voldoen aan alle normen en wettelijke eisen die zijn vastgelegd in de wetgeving voor vetafscheiding. Ons assortiment bestaat uit machines met verschillende capaciteiten, geschikt voor kleine en grote keukens.

Vetafscheider kleine keuken

Onze machines beginnen met een capaciteit van 1,00 liter per seconde. Deze zijn perfect voor de kleinere keukens waar de capaciteit niet zo groot is. De machines zelf zijn compact en eenvoudig te installeren. Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie – die verzorgen wij. Wist u trouwens dat de vetafscheider ook prima te plaatsen is op een antieke vloer? Deze zal geen schade ondervinden van de machine.

Vetafscheider horeca klein

Mocht u kiezen voor een horeca vetafscheider met kleinere capaciteit, dan kunt u kiezen voor verschillende uitbreidingen of toevoegingen aan de machine. Zo is de GreaseShield GS1000 de standaard uitvoering, maar u kunt bijvoorbeeld ook voor de AST, PF, F, DW of FLF gaan. AST staat voor Automatic Solids Transfer. Dit zorgt voor een optimale scheiding van vetten en oliën uit uw afvalwater. U kunt ook kiezen voor PF, dit is een Pre-Filter. Hierbij worden etensresten gefilterd en wordt voorkomen dat deze etensresten in de machine terecht komen.

Niet elke machine heeft dezelfde uitbreidingsopties. Als u precies wil weten wat u nodig heeft voor uw keuken, neem dan gerust contact met ons op. We zullen u altijd een eerlijk advies geven.

Vetafscheider modellen

Wilt u graag investeren in een vetafscheider voor uw horeca bedrijf? GreaseShield is koploper in Europa en Amerika met betrekking tot vetten scheiden voordat ze in het riool terecht komen. We hebben al tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van de vetafscheiders en hebben dan ook ruime keuze in machines. Bekijk al onze onze vetafscheiders. Op deze pagina kunt u ook verschillende datasheets downloaden met meer informatie over de toepassing en reiniging van de machines. Heeft u behoefte aan meer informatie, een adviesgesprek of wilt u eens op locatie langskomen om de machines te zien? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

vetafscheider horeca

Volg ons ook op LinkedIn om updates te volgen of om meer te lezen omtrent de wetgeving rondom vetafscheiders.

Lees ook: Is een vetafscheider of vetput verplicht in de horeca?