Vetafscheider bovengronds

Vetafscheider bovengronds

Vetafscheider bovengronds plaatsen? Bij GreaseShield zijn we gespecialiseerd in bovengrondse vetafscheiders. In ons assortiment vindt u vetafscheiders met verschillende capaciteiten en filteropties, waardoor we voor elk bedrijf een geschikte vetafscheiders hebben. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vetafscheider bovengronds voor in de horeca? Dan bent u hier aan het beste adres!

Vetafscheider horeca

Onze vetafscheider horeca is geheel toegespitst op vetafscheiding en afvalwaterverwerking binnen de horeca. Of u nu een grootkeuken heeft of een kleinere keuken, onze machines kunnen elke capaciteit aan. De kleine vetafscheiders beginnen met een capaciteit van 1,00 liter per seconde. Echter worden al onze vetafscheiders op maat gemaakt. We kijken dus specifiek naar wat uw bedrijf nodig heeft, en passen daar de vetafscheider op aan. Een oplossing op maat!

Kleine vetafscheider

Zoals hierboven al aangegeven, heeft de kleine vetafscheider van GreaseShield een capaciteit van 1,00 liter per seconde. Deze machine is bij uitstek geschikt voor kleinere keukens, zoals sportkantines. Heeft uw bedrijfskeuken echter behoefte aan meer capaciteit? Dan is dat geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we kijken welke oplossing op maat wij voor u kunnen realiseren.

Capaciteit vetafscheider

Heeft u behoefte aan een grotere capaciteit vetafscheider? De capaciteit is uit te breiden naar 1,85 liter per seconde, 2,00 liter per seconde, 3,00 liter en zelfs 4,00 liter per seconde. De capaciteit van de vetafscheider wordt bepaald door de capaciteit van uw keuken. Bent u niet zeker over welke machine het beste in uw keuken past? We komen graag vrijblijvend langs om een berekening uit te voeren en zo de beste vetafscheider voor uw situatie te kiezen. U kunt ook de verschillende modellen vetafscheiders bekijken op onze website.

Vetafscheider keuken

Een vetafscheider in de keuken is verplicht voor elk bedrijf dat vetten verwerkt. Dat hoeft niet per se in een keuken te zijn, denk bijvoorbeeld ook aan bedrijven die dieren slachten, of (zorg)instellingen waar voedsel wordt bereid. Overal waar vetten in de riolering terecht kunnen komen, is een vetafscheider verplicht. Dit is om de belasting op het riool, afvalwaterzuiveringsinstallaties en het milieu te verminderen.

Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates omtrent vetafscheiders.