DE GREASESHIELD ®
IS GECERTIFICEERD

Greaseshield® certificaten

De machines van GreaseShield zijn onafhankelijk getest en zijn wereldwijd gecertificeerd. Onderstaand een opsomming van de certificaten die voor de Europese markt van toepassing zijn:

PDI
PDI
PDI
PDI
PDI
PDI
PDI
PDI
certify-details-fig

Filtershield®

Elimineert blokkades door spoelbare afvalproducten

Niet alle verstoppingen van de afvoer worden veroorzaakt door vet, oliën en vetten. Spoelbare afvalproducten zoals zetmeel en koffiedik, maar ook resten van groente, vis en vlees, kunnen zorgen voor blokkades in de afvoerleidingen. Daarom is er naast de vetafscheider ook de Filtershield® ontwikkeld. De FilterShield® creëert een drukval vergelijkbaar met het effect van een fontein, waardoor afscheiding van vaste stoffen mogelijk wordt en water kan weglopen.

FilterShield® elimineert de geurproblemen die gepaard gaan met sedimentvallen en is een voordelige oplossing voor alle spoelbakken waarin grote hoeveelheden voedsel worden gespoeld.

Filtershield

Hernieuwbare energie

Van natuurlijke bronnen

Hernieuwbare energie is energie uit wind, waterkracht, zon, bodem, buitenluchtwarmte en biomassa. Biomassa bestaat uit allerlei organische materialen, zoals hout, gft-afval, maar ook plantaardige olie, mest en speciaal hiervoor geteelde gewassen. Gebruikt frituurvet en plantaardige oliën zijn waardevolle grondstoffen die gebruikt kunnen worden om hernieuwbare energie op te wekken. De GreaseShield vangt de vetten eenvoudig op, u hoeft alleen maar regelmatig de opvangbak te legen. Na afscheiding worden de vetten verwarmd, waarna er een homogene massa ontstaat. Van deze massa kan vervolgens biodiesel worden gemaakt. Biodiesel is zowel goed voor de motor als het milieu. Een klein deel van de gebruikte vetten worden hergebruikt in cosmetica zoals zeep of make-up.

Renewable-energy