Kleine vetafscheider

Kleine vetafscheider aanschaffen voor uw bedrijf in de horeca? Bij GreaseShield hebben we diverse vetafscheiders met een kleinere capaciteit, die bijvoorbeeld eenvoudig zijn te plaatsen onder een spoelbak. De vetafscheider is uit te breiden met verschillende opties en filters, zodat het afvalwater perfect wordt gefiltreerd voordat dit in het riool terecht komt. Real-time water filteren, dus. Lees hieronder meer over onze kleine vetafscheiders.

Vetafscheider horeca klein

Heeft u een bedrijf in de horeca waarbij u een kleine vetafscheider zoekt? Onze vetafscheider horeca klein is ideaal voor de kleinere keukens. Alle bedrijven die voedingsmiddelen bereiden (of dieren slachten) moeten beschikken over een vetafscheider. De machines moeten bovendien voldoen aan Europese standaarden en andere regels. Bij GreaseShield hoeft u zich geen zorgen te maken over deze regelingen – dit hebben wij allemaal al verzorgd. Alle GreaseShield-machines voldoen aan de regels, wetgevingen en normeringen die zijn opgesteld omtrent vetafscheiding.

Ook wanneer u kiest voor een kleine vetafscheider, is deze al gecertificeerd wanneer u deze aanschaft. De montage en installatie van de vetafscheider horeca klein verzorgen wij. Zo bent u verzekerd van een correcte installatie. Ook kunt u het onderhoud door ons laten verzorgen. Indien gewenst kunnen we ook aan uw personeel een cursus geven waarbij zij leren om de machine correct te onderhouden.

Vetafscheider onder spoelbak

Op zoek naar een vetput onderbouw onder de wasbak? Bij GreaseShield noemen we het geen vetput, maar een vetafscheider. Want dat is wat onze machines doen: vetten scheiden voordat deze het riool ingaan. In ons assortiment vindt u verschillende vetafscheiders, waaronder ook een prachtig klein formaat. Deze kleine vetafscheider past perfect onder de spoelbak. Dankzij het handzame formaat en de eenvoudige installatie, die wij overigens verzorgen, hebben wij een vetafscheider voor elke soort keuken. Of u nu een grote gaarkeuken heeft of een kleine keuken.

Correct onderhoud is belangrijk, echter hoeft u de vetafscheider zelf enkel af en toe te legen. De machines van GreaseShield zijn geen vetput, ze worden niet ondergronds geïnstalleerd – enkel bovengronds. Dat betekent dat u alleen maar de opvangbak hoeft te legen, die aan de machine is gemonteerd. En dankzij het kleine formaat van de afscheider kunt u deze eenvoudig onder de spoelbak kwijt. U bent dus geen extra ruimte kwijt voor de machine. Wij zien alleen maar voordelen!

Bent u benieuwd naar welke compacte machine het beste in uw bedrijf past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Volg ons ook op LinkedIn voor meer informatie en de laatste updates.